Tuesday, October 21, 2008

My Honey Dew.....


30 November 2008 kami kawin........I love u Soo much...Kacak tak (Kata Org Serawak)

Thursday, October 16, 2008

My Hobby...




Tak tau la...dari kecik sampai ke besar..aku still minat kumpul robot gundam..sampai sekkarang plak tu...tu gambar robot2 yg ada kat kg...kat umah sarawk pun ada jgk..cuma tak amik gambar je lg.Kira2 total tak banyak sgt la..ada la dekat 40 robot.....dah kawin nanti mesti shidah bising..wahaha....

Lepak Kat Tasik Sibu.....



Klau kat sibu..ptg2 pg lepak dgn man kat tasik...dalam gambar tu ada faizul auditor pernama....dia kaki Sup "Power"....Time ptg2 ada org main speed bot

Jom Jln Kg Bidayuh.....

Kg Bidayuh....
video Krew2 Majalah 10 sedang buat pengambaran....jeng jeng2

Paint Ball War......







Ni antara aktiviti masa cuti..perang!!!!!!!!!.....Banyak tempat aku main, kat matang, kat puncak borneo...semua tpt aku main....Tu geng2 aku main tembak2 ni....kena bullet dia boleh berdarah jgk la...sbb tu kena pakai body amour....n perfume..hehe..

Aktiviti di sarawak....



Banyak jgk tempat yg best...ni kat serikin..sempadan kalimatan...kat sini banyak barg dijual dengan harga murah..murah2 gile....bila dtg sini baru sedar tentang bersyukurnya duk kat malaysia...tgk rata2 org memang agak susah..

Aktiviti kat sarawak...



Ni gambar aku lepak kat water front...best..awek ramai....wahaha...belakang tu sg sarawak....bot kecik kat belakang tu boleh naik bayar rm0.30 jer...murah..